Maskers

Gezichtsmaskers for dummies: personaliseer je huidverzorgingsroutine met multi-masking

 
De nieuwste beautytrend, “multi-masking”, biedt een oplossing voor een huid met uiteenlopende behoeften.
Met deze tips en productaanbevelingen geef je jezelf een gepersonaliseerde gezichtsverzorging, gewoon bij jou thuis.
Nooit gehoord van multi-masking?

De nieuwste trend in huidverzorging is verschillende maskers aanbrengen op de zones van je gezicht waar ze nodig zijn, voor een heuse
verzorging op maat! Zo kan je door te multi-masken tegelijk je poriën reinigen plus je huid een milde scrub én een dosis hydratatie bezorgen!
Breng je maskers gewoon aan op een gereinigde huid, laat ze 5 minuten inwerken, spoel af met warm water en bewonder de resultaten.

Klaar om te multi-masken?

Eerste stap: verwijder je make-up en reinig je huid. 
Tweede stap: mix en match je maskers.

Hieronder enkele van onze favoriete combinaties…

Maskercombinaties voor een mooie huid

 Droge wangen, vette T-zone = blauw + grijs masker

Een gevoelige huid heeft vaak droge plekjes onder de ogen, op de jukbeenderen en naar de kin toe, terwijl op de T-zone regelmatig onzuiverheden opduiken. Om de gedehydrateerde huid te voeden en te verwennen, breng je van de wangen tot aan de kaaklijn het Hydraterend Mineraal Masker van Vichy aan. Deze lichte, frisse vochtinbrenger geeft een stralende teint en hydrateert de huid om fijne lijntjes en een doffe uitstraling te helpen voorkomen.
Laat dit masker zitten en breng ondertussen enkele likjes Porie Zuiverend Kleimasker aan op je kin, neus en voorhoofd om verstopte poriën vrij te maken. Om het masker beter te laten inwerken, ga je er met je vingertoppen op drukken en het naar buiten toe uitspreiden. Laat het Poriezuiverend Kleimasker 5 minuten zitten. Men denkt vaak dat het masker pas uitgewerkt is als de klei droog is, maar dit betekent alleen dat de huid eronder ook uitgedroogd is, dus 5 minuten is echt voldoende.
Verwijder het masker zachtjes met een sponsje of een vochtig wattenschijfje. Het Hydraterend Mineraal Masker mag gewoon op je huid blijven, tenzij je het liever afspoelt.

Doffe en gevoelige huid = roze + blauw masker

Wil je je huid graag scrubben maar ben je bang voor het effect ervan op je gevoelige huid, gebruik dan het Exfoliërend Masker van Vichy, een milde peeling voor thuisgebruik. Een uiterst efficiënte concentratie AHA-zuur en vulkanische puimsteen zorgen voor een huidvriendelijke, dubbele peeling.
Rond af met het Hydraterend Mineraal Masker om de huid tot rust te brengen, te hydrateren en te voorzien van mineralen bekend om hun huidversterkende werking.

Doffe huid met mee-eters = roze + grijs masker

Geef je huid een opkikkertje door het Exfoliërend Masker, dat bedoeld is voor een ongelijkmatige, vermoeid uitziende huid, aan te brengen op je wangen en voorhoofd. Breng het masker aan met lichte cirkelvormige
bewegingen voor een zachte, huidstimulerende scrub.
Breng aanvullend Poriezuiverend Kleimasker aan op je neus en kin. Dit masker is samengesteld met twee soorten witte klei om de poriën te zuiveren en onzuiverheden te elimineren zonder je huid uit te drogen.

 
Aantal weergegeven:
Sorteren op: