Onzuivere huid
De producten in deze categorie gebruikt u als u een vette en/of onzuivere huid heeft. Uw huid glimt en u heeft last van puistjes en/ of mee-eters.
 
Bent u op zoek naar een reiniging die ook make-up verwijderd? Dan kiest u voor een micelaire reiniging, van Vichy is dat de Normaderm Micelaire reinigingslotion. Reageert u huid snel? Dan kiest u de Effaclar Micelaire oplossing van La Roche Posay. Ook is er de Effaclar Mouse van La Roche Posay, deze werkt ook matterend.
 
Bent u opzoek naar een product dat uw onzuiverheden verminderd? Kiest u dan voor een reinigingsgel. Deze verwijderd GEEN make-up. U kunt wel met een micelaire reiniging uw make-up verwijderen en vervolgens een gel gebruiken. Voor een huid die snel reageert kiest u het product van La Roche Posay.
 
Heeft u last van verwijde poriën? Dan kiest u voor de Normaderm zuiverende lotion voor onzuivere huid. Bij een gevoelige huid kiest u voor de Effaclar Adstringerende Lotion
Bent u onder behandeling voor uw onzuivere huid, en is uw huid daardoor erg droog? U kunt de Effaclar H Mouse gebruiken als ondersteuning van uw behandeling. Na het stoppen van de behandeling is het aan te raden een ander product te gaan gebruiken.
 
Wilt u iets extra’s gebruiken om onzuiverheden tegen te gaan? De volgende producten kunt u 1 tot 2 maal per week gebruiken naast uw dagelijkse reinigingsproduct(en).
De Normaderm 3 in 1 reiniging is een combinatie van een masker, scrub en een reinigingscrème.
De Normaderm scrubgel kan gebruikt worden bij verstopte poriën en een onregelmatig huidreliëf. 
 
Aantal weergegeven:
Sorteren op: