Normaderm Anti-Onzuiverheden dagcrème
 Normaderm Anti-Onzuiverheden dagcrème

Normaderm Anti-Onzuiverheden dagcrème

Merk: Vichy
Model: 15754499
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €17,55 €15,79
Excl. BTW: €13,05

Wanneer u uw gezicht van wat dichterbij in de spiegel bekijkt zult u uw poriën weleens gezien hebben. Simpel gezegd is een porie een buisje aan het einde van de talgklier. De talgklieren scheiden talg uit ter bescherming van de huid. Wanneer het talg niet goed uit de porie kan stromen, raakt deze verstopt. Doordat de porie verstopt is kan deze gaan oprekken en zo ontstaan de vergrote poriën.

Kunt u grove poriën verkleinen?

Vergrote poriën kunnen vernauwd worden, maar niet volledig verdwijnen. Het ontstaan van verwijde poriën kan namelijk ook genetisch bepaald zijn en ontstaan door huidveroudering. Toch kan er op verschillende manieren geprobeerd worden de poriën te verkleinen.

De huid reinigen

De basis voor een gezonde huid start met het dagelijks reinigen van de huid. Hiermee voorkomt u verstopte poriën en blijft uw huid stralend. Let bij het kiezen van de juiste reinigingsproducten dat u het juiste product voor uw huidtype kiest. Met huiddiagnose komt u er aan de hand van enkele vragen achter wel gezichtsverzorgingsroutine het beste bij uw huid past.

Producten tegen grove poriën

De Vichy Normaderm lijn is het antwoord op grove poriën. Uit een cosmeto-klinische studie bij 50 vrouwen is gebleken dat de Normaderm producten de poriën significant zichtbaar verkleinen. De producten zoals de Vichy Normaderm Anti-Onzuiverheden dagcrème zijn teven geschikt voor een gevoelige huid. Ook bevat de forumule geen parabenen en is niet comedogeen.


De verzorging die de huid verandert, effectief tegen 6 tekenen van de onzuivere huid.
Voor vrouwen met een onzuivere huid: onzuiverheden, verwijde poriën, glimmen, roodheid, vlekjes, en onregelmatige teint.
De formule houdt rekening met uw huid, zelfs de gevoelige.

De prettige en wegsmeltende textuur zorgt dat het makkelijk en prettig is aan te brengen, en de hele dag aangenaam blijft aanvoelen.

Een nootje verzorgingsproduct aanbrengen op een goed gereinigde gezicht.

Vermindert onzuiverheden voor een zichtbaar gezond uitziende huid na 7 dagen*.
Bij 64% minder onzuiverheden na 1 maand**.
*Zelfevaluaties bij 129 vrouwen.
** Klinisch onderzoek onder toezicht van dermatologen bij 73 vrouwen
De huid ziet er gezond uit na 7 dagen: 6 tekenen van de onzuivere huid zijn verminderd

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling:
Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:  Slecht             Goed

Voer onderstaande code in: