Dercos


De Vichy Dercos-lijn is gericht op de speciale verzorging van de hoofdhuid tot aan het puntje van de haarvezel voor gezond en mooi haar!

Grote kans dat de Dercos lijn van Vichy een oplossing biedt. Dercos is de verzamelnaam voor de shampoos, conditioners tegen haaruitval bij vrouwen en mannen. Speciaal voor haar en hoofdhuid die speciale behandeling nodig hebben om haargroei te stimuleren. 

Effectiviteit is het sleutelwoord voor Dercos producten. “Dat komt goed uit,” horen we je denken. “Ik wil namelijk een product dat ook echt werkt.” Wij adviseren daarom het gebruik van Dercos met volle overtuiging. Onze tevreden klanten die bijvoorbeeld Dercos Neogenic ampullen kochten -  en blijven gebruiken! - zien nieuw haar ontstaan door ontwakende haarbulbussen. Een beetje technisch qua uitleg, maar wat we willen zeggen is dat de werkzame stoffen ook echt hun werk doen.

Binnen Dercos is Aminexil voor vrouwen en Aminexil voor mannen ook erg populair en effectief tegen haaruitval. Het bevordert de natuurlijke haargroei met anti-irriterende bestanddelen. Naast werkzaamheid is het natuurlijk ook belangrijk dat het lekker blijft aanvoelen daarboven.

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Er zijn geen producten in deze categorie.