ahava expertise
AHAVA is het enige bedrijf in het Dode Zee gebied Ahava Dead Sea Laboratories is het enige cosmeticabedrijf dat fysiek aanwezig is aan de oevers van de Dode Zee. De productie- en reseach & development afdelingen van het bedrijf zijn gevestigd in de fabriek, die ISO9001 gecertificeerd is sinds 1994. De fabriek hanteert een optimaal kwaliteitsverzekeringssysteem en werkt regelmatig samen met de top van R&D laboratoria in Israël en daarbuiten. Producten worden onderworpen aan de hoogste standaarden en kwaliteitsvoorwaarden. Alle producten zijn uitgebreid op allergieën getest en er zijn diverse inspecties en klinische onderzoeken uitgevoerd. Deze onderzoeken, uitgevoerd door externe laboratoria, tonen de hoge kwaliteit en effectiviteit van de producten aan (bijvoorbeeld vermindering van rimpels en vertraging van veroudering).

AHAVA ontwikkelt innovatieve complexen Ahava onderzoekt voortdurend het krachtige effect en de unieke samenstelling van de Dode Zee- mineralen. Ze combineren deze natuurlijke huidvernieuwende schatten en produceren de puurste Dode Zee gezichts- en bodyproducten. AHAVA maakt gebruikt van de beste ingrediënten die de Dode Zee te bieden heeft en perfectioneren deze in innovatieve huidverzorgende complexen.

Osmoter complex is de grootste innovatie Het meest innovatieve en exclusieve complex is het Dead Sea Osmoter Complex. Dit is een perfect uitgebalanceerd extract van mineralen die ontstaan zijn uit de natuurlijke verdamping van Dode Zee water.
Het Osmoter Complex geeft elk AHAVA -product de kracht om op een natuurlijke wijze bij te dragen aan de hydratatie, veerkracht en schoonheid van de huid. Elk Ahava product is verrijkt met het unieke, hoogwaardige Osmoter complex. Hierdoor draagt elk product bij aan de gezondheid en de schoonheid van de huid

AHAVA wordt in 35 landen verkocht
AHAVA wordt wereldwijd verkocht in 35 landen bij prestigieuze ketens, apothekers, parfumerieën, schoonheidsinstituten en luxe warenhuizen. Bovendien zijn er 19 internationale conceptstores. Deze AHAVA concept stores zijn te vinden in Berlijn, Singapore, Boedapest, de Fillipijnen, Korea, Tel Aviv en Eilat.
AHAVA DSL opereert in Wiesbaden in Duitsland en in de USA volledig zelfstandig en speelt een grote rol in de marketing van AHAVA in Europa en Noord- Amerika.

 
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Er zijn geen producten in deze categorie.