Anti-age

Naarmate men ouder wordt gaat de huid zich anders gedragen. Vichy Research zorgt dat de kennis van deze huidverouderingsmechanismen steeds groter wordt, waardoor productprestaties steeds beter worden en de huid zichtbaar verbetert, ongeacht leeftijd. 

Een rimpel is een plooi of groef in de huid die onder andere kan worden veroorzaakt door ouderdom, vermagering en UV-straling. Anti-rimpel crèmes en andere verzorgingsmiddelen kunnen al vanaf het 25-30e levensjaar worden ingezet om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan en de huid te verzorgen.Denk hierbij aan de Idealia.

Voor de 40+ is er de Liftactiv de 1e anti-aging crème met de hele dag door een anti-rimpel en verstevigend effect geeft. 

Voor de 50+ ( tijdens de menopauze ) is er de Neovadiol Substitutief complex voor de normale en droge huid, en voor s`nachts de Neovadiol GF nacht.

Voor de 60+ is er de Neovadiol Magistral, dit is een creme met een balsemstructuur die zeer geschikt is voor de droge huid, geeft meer soepelheid en een comfortabel gevoel.
Daarnaast kan de Neovadiol Magistral Elixer worden gebruikt, een serum die je zo kunt gebruiken maar ook onder je dagcreme.

Daarnaast heeft ook La Roche Posay 3 productlijnen voor een gevoelige huid tegen huidveroudering.
Allereerst Substiane, dit werkt tegen rimpels en geeft de huid een stralende teint.
De Redermic C die werkt tegen rimpels en verlies van stevigheid, Redermic R  werkt tegen rimpels en een onregelmatige huidstructuur.

Aantal weergegeven:
Sorteren op: