Anti haaruitval

Dercos Aminexil
Voor mannen en vrouwen.


Ben je gehecht aan je haar? Veel mannen vinden het vervelend om kaal te worden. Om ouder te worden geschat dan ze daadwerkelijk zijn. Vichy Aminexil is een intensieve anti-haaruitval behandeling voor mannen.
Schrik je van het aantal haren dat iedere dag in je borstel achterblijft? Merk je dat je haar dunner wordt met de leeftijd? Geen stress. Vichy Aminexil is een intensieve anti-haaruitval behandeling die helpt je om je haar te behouden.

Vichy Aminexil Pro is intensief omdat de behandeling vereist dat je in het begin iedere dag een flacon inmasseert. Vichy maakt het je hierbij wel heel aangenaam met een frisse bloemige geur. De zachte ronde massage-applicator waarmee je dit product aanbrengt zorgt voor een prettige en gezonde stimulatie van de hoofdhuid.

Ook is er de Aminexil energie shampoo, speiciaal ter ondersteuning van de behandeling.

Dercos Neogenic
Voor mannen en vrouwen


Het tegengaan van een zichtbare hoofdheid door bevordering van de groei van nieuw haar. Geschikt voor mannen en vrouwen met verlies van haarvolume en haar dichtheid. (kaler worden, ‘dunner’ haar krijgen)

Vrouwen: Dun haar (minder haar dan voorheen). De bedekking van de hoofdheid is minder en wordt daardoor zichtbaar. Een fenomeen wat gerelateerd kan zijn aan de menopauze.
Mannen: Gevorderde kaalheid. Teruggetrokken haarlijn en de kruin is duidelijk zichtbaar

Neogenic is ook geschikt voor gebruik op de gevoelige hoofdhuid.

De groei van haar volgt een vaste cyclus: groei gevolgd door uitval, groei en uitval, etc. De cyclus van haargroei begint steeds opnieuw omdat de haarbulbus (het onderste gedeelte van de haarwortel) weer actief wordt. Maar de haarbulbus wordt niet direct en niet altijd actief na de haaruitval. Zolang deze inactief blijft, groeit er geen nieuwe haar. Hoe langer dit duurt en hoe groter het aantal inactieve bulbussen, hoe kaler je wordt.

Bij het activeren van een haarbulbus spelen zogenoemde stamcellen een beslissende rol. Dercos Neogenic bevat Stemoxydine, een molecuul dat de relatief zuurstofarme omgeving nabootst die stamcellen nodig hebben om goed te werken. En als stamcellen goed werken, kunnen haarbulbussen makkelijker actief worden.

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Er zijn geen producten in deze categorie.