Zonneproducten


Zonneproducten beschermen de huid tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling. Door middel van speciale filtersystemen wordt de huid optimaal tegen schade door de zon beschermd.

Behalve zonnebrandcrème bestaan er ook andere zonneproducten om een ieder de gewenste textuur te bieden: melk, spray, olie en bovendien een compactpoeder.

Alle producten zijn verrijkt met kalmerend, versterkend en herstellend Themal Bronwater

Er zijn speciale producten voor het gezicht omdat niet alle producten voor iedereen geschikt zijn. Denk hierbij aan een vette of juist droge gezichtshuid. Bij een vettere huid kunt u beter een Dry Touch product kiezen. Dit geeft meteen een mat uiterlijk. Hebt u een droge huid? Kiest u dan een fluweelachtige of smeltende textuur.

De lippen vragen speciale aandacht omdat ze geen pigment bevatten en daardoor snel kunnen verbranden. Gaat u naar de zon? Vergeet dan geen lippenstick met zonnefactor mee te nemen!

Mocht u zongevoelige plekken hebben op uw lichaam of gezicht, dan zijn daar een handige sticks voor die u in uw zak of tas mee kan nemen.

Een aftersun is net zo belangrijk als een zonnecrème. U huid zal overdag veel te voorduren krijgen in de zon, een aftersun zal uw huid kalmeren en voeden, waardoor deze weer voorbereid is om blootgesteld te worden aan de zon. Als u verbrand bent, smeer dan de speciale SOS balsem

 
Aantal weergegeven:
Sorteren op: